The Project

Work is Better by the High Line

It is all too rare these days to come across a building that doesn’t sacrifice ceiling heights for square footage, that doesn’t compromise aesthetics for economics, and that does stay true to its history, heritage, and commercial roots. With The Warehouse, we’ve set out to maintain the bones of this beautiful industrial structure, infuse it with all new building systems, while also adding a modern glass expansion that compliments the original brick and mortar base. Acclaimed architect Morris Adjmi completely understood our vision for this project, and his striking design shows his respect for the building’s original sinewy structural elements, while crafting a stylish contemporary component, a tasteful glass addition with a myriad of outdoor spaces that overlook the High Line and Hudson River.
VIEW FLOOR PLANS

520 West 20th Street will continue to respect the historic character of the neighborhood while embracing the spirit that the repurposing of the High Line created.

Morris Adjmi, Architect

Technical Details

Workspace Reimagined

Click the icons for more details

Building Area

Site Amenities

Vertical Transportation

Building Rentable Square Feet

Number of Rooms

Structure

Cooling

Heating

Electric Power

Building Management System

Kitchen Exhaust

Wired Certified Platinum